Vitamin, suppliment atau jamu yang diambil

View previous topic View next topic Go down

Vitamin, suppliment atau jamu yang diambil

Post by azah_ahmad on Sat Aug 02, 2008 6:42 pm

Boleh tau tak vitamin, suppliment atau jamu yang diambil untuk meningkatkan kesihatan yang diambil. Jom kita share n review makanan/minuman kesihatan yang dikira bagus pada pendapat semua. Bgtau brand and dah berapa lame consume..

azah_ahmad

Number of posts : 7
Age : 36
Registration date : 2008-07-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Vitamin, suppliment atau jamu yang diambil

Post by marcella08 on Mon Aug 04, 2008 5:00 pm

akak mkn b'white... dah 6 kotak lebih la... bermakna dah 3 bulan lebih.. so far mkn b'white ni ok. dia utk mencerah kan kulit kita dr dlm. kalau dulu warna kulit akak nie tak la cerah ... tapi sekarang nie alhamdullilah la... ada yg tegur knp sekarang nie dah cerah.

dia buka aje utk cerah kulit tetapi utk sendi-2 pun boleh...sebab dia kolagen...

jadi mmg puas hati dgn bwhite... flower vitamin lak cuma vitamin c yg kena larut dlm air .. jenama cheawable ( ejaan salah kut ) . utk kewanitaan... hehehe br nak cuba cucora.... kalau best nanti akak kongsi sini.... Laughing

marcella08

Number of posts : 6
Age : 43
Registration date : 2008-08-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Vitamin, suppliment atau jamu yang diambil

Post by suefynn on Thu Aug 21, 2008 11:06 am

marcella,b'white tu yg ada muncul iklan slalu dlm tv tu ke? selain dar mencerah apa lg fungsinya? mcm best gak ni..tp harga x tau plak.. sunny

suefynn

Number of posts : 8
Age : 38
Registration date : 2008-08-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Vitamin, suppliment atau jamu yang diambil

Post by marcella08 on Sat Sep 06, 2008 7:09 pm

suefynn wrote:marcella,b'white tu yg ada muncul iklan slalu dlm tv tu ke? selain dar mencerah apa lg fungsinya? mcm best gak ni..tp harga x tau plak.. sunny

sorry ye lambat balas... dia bukan utk cerah jer tapi utk bg kulit kita cukup collegan... semakin kulit kita kena cahaya matahari dia akan berkurangan dan faktro umur gak... utk sendiri pun leh sama...

marcella08

Number of posts : 6
Age : 43
Registration date : 2008-08-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Vitamin, suppliment atau jamu yang diambil

Post by Sponsored content Today at 5:47 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum