Fashion atau pakaian yang dipakai hari ini

View previous topic View next topic Go down

Fashion atau pakaian yang dipakai hari ini

Post by imaharun on Sat Aug 02, 2008 6:27 pm

Jom kita sembang santai mengenai fashion yang kita pakai hari ni tak
kira la pi kerja ker, dok rumah ker, yang penting dapat share info di sini.

Saya mulakan ngan diri saya ye, dok rumah jer hari ni so pakai blouse dan pants 3/4 tu. Blouse ni best sbb dari fabrik viscose so sejuk jer, tapi yang tak best design/sorak tu tak berapa cantik la, kekadang cam org tua sikit. Kain tu beli kat Gulatis, rupanya viscose ni pun banyak gred, no wonder la ada murah dan ada mahal. Tapi kekadang cantik jugak bila tengok ada orang buatt baju kurung ngan fabrik viscose ni.

Petang keluar ngan family baru pasang badan sikit baby T dan jeans...wolaaaaaa

imaharun
Ahli Baru
Ahli Baru

Number of posts : 2
Age : 39
Registration date : 2008-07-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Fashion atau pakaian yang dipakai hari ini

Post by marcella08 on Mon Aug 04, 2008 5:09 pm

sy kat umah sekarang pakai t-shirt dan kain batik jer... selesa... dan mmg suka cam gi ni... kalau nak keluar ptg nanti br tukar pakai tshirt yg lawa sikit la... dgn pants.... Laughing

marcella08

Number of posts : 6
Age : 43
Registration date : 2008-08-04

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum