WASHABLE KOREAN SILK RM155

View previous topic View next topic Go down

WASHABLE KOREAN SILK RM155

Post by Alliza Collection on Wed Jul 23, 2008 12:56 pm

Kain kat bawah ni tak sempat nak pakaikan kat patung tapi dah diambil orang...sempat snap kain jer ......tapi kalau sesiapa berkenan insyaAllah GJ boleh dapatkan dari supplier selagi stock masih ada.

Dimaklumkan juga GJ hanya jual kain terkini dipasaran yang didapati dari gedung tekstile yang dinyatakan. GJ tak ambil kain lama2/jualan penghabisan stok tu....harap maklum Very Happy Very Happy


[size=200]100% WASHABLE KOREAN SILK PTD[/size]
[size=150]RM155 SEPASANG (4 METERS)[/size]

Arrow Semua kain adalah yang paling laris dijual kat Gedung tekstile ternama....ada design tertentu menyamai Pure Italian Silk yang berharga RM1250.
Arrow Material 100% Washable Korean Silk
Arrow Fabrik lebih lembut dari yang berharga RM125 krn kandungan Suteranya yang lebih tinggi
Arrow Tidak perlukan lining
Arrow Mempunyai rona warna yang hidup
Arrow Material berkualiti setanding dengan harganya
Arrow Washable
Arrow Ada Stones

GK17


GK16


GK15


GK14


GK13


GK12


GK11


GK10


GJ09


GK08


GK07


GK06


GK05


GK04


GK03


GK02


GK01

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum