WASHABLE KOREAN SILK RM155

Go down

WASHABLE KOREAN SILK RM155 Empty WASHABLE KOREAN SILK RM155

Post by Alliza Collection on Wed Jul 23, 2008 12:56 pm

Kain kat bawah ni tak sempat nak pakaikan kat patung tapi dah diambil orang...sempat snap kain jer ......tapi kalau sesiapa berkenan insyaAllah GJ boleh dapatkan dari supplier selagi stock masih ada.

Dimaklumkan juga GJ hanya jual kain terkini dipasaran yang didapati dari gedung tekstile yang dinyatakan. GJ tak ambil kain lama2/jualan penghabisan stok tu....harap maklum Very Happy Very Happy


[size=200]100% WASHABLE KOREAN SILK PTD[/size]
[size=150]RM155 SEPASANG (4 METERS)[/size]

Arrow Semua kain adalah yang paling laris dijual kat Gedung tekstile ternama....ada design tertentu menyamai Pure Italian Silk yang berharga RM1250.
Arrow Material 100% Washable Korean Silk
Arrow Fabrik lebih lembut dari yang berharga RM125 krn kandungan Suteranya yang lebih tinggi
Arrow Tidak perlukan lining
Arrow Mempunyai rona warna yang hidup
Arrow Material berkualiti setanding dengan harganya
Arrow Washable
Arrow Ada Stones

GK17
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03429B

GK16
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03447BB

GK15
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03445BB

GK14
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03443BB

GK13
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03441BB

GK12
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03438BB

GK11
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03434B

GK10
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03433B

GJ09
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03431BB

GK08
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03430BB

GK07
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03424BB

GK06
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03548A-horzB

GK05
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03331A-horzB-2

GK04
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03344A-horzB-2

GK03
WASHABLE KOREAN SILK RM155 New_5A-2

GK02
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03111A-horzB

GK01
WASHABLE KOREAN SILK RM155 DSC03132A-horzB

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 49
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum