MINI POPIA NINIE....mesti best punya...

View previous topic View next topic Go down

MINI POPIA NINIE....mesti best punya...

Post by ninie on Tue Sep 09, 2008 6:41 am

Assalamualaikum W.B.T.... & Dengan Lafaz :






SELAMAT DATANG KE :


Terima Kasih Kepada Anda Yang Sudi Singgah Dikedai Ninie Yang Tak Seberapa Ini...

Sebarang tempahan atau pertanyaan bolehlah dibuat melalui salah satu dari cara berikut:

1. PM
2. YM : ninie5538
3. EMAIL : ninie5538@gmail.com
4. SMS, H/P : 019-9014808 / 012-9542882 (amat digalakkan utk respon dengan kadar segera)

Cara Pembayaran :


Nama : YANTI HARTINI BINTI SUPARNO
No. Akaun : 156141353245


Selepas membuat bayaran, sila emel kepada ninie5538@gmail.com / SMS kepada 019-9014808 @ 012-9542882 / PM butir-butir berikut :

1. Nama Anda
2. Nama Produk & Kuantiti
3. Nombor transaksi online banking (if transfer online)
4. Nombor transaksi yang dinyatakan di atas slip deposit
5. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit
6. Jenis bank (yang dimasukkan duit)
Arrow Anda juga boleh copy dan paste kan butir-butir resit online anda dan emailkan kepada ninie5538@gmail.com

***********************************************************************************************************************

Ninie membuat mini popia secara sambilan aja...so bg yang order banyak tu give me a time to finished it. Ninie buat bila ada order aja.tambahan pula buat sendiri aja.takde pembantu pun...

Kat bawah ni gambar mini popia sebelum dan sesudah digoreng




Antara inti Mini Popia Ikan Bilis Ninie :
1) Ikan Bilis Biasa (so x pedas sesuai sangat untuk kanak2)
2) Ikan Bilis Berlada Hitam (org putih cakap black pepper)
3) Ikan Bilis Bercili Kering (agak pedas sedikit_baru ada umph...)

Berminat? : Harganya :-
1) 250gm = RM 7.00
2) 500gm = RM 14.00
3) 750gm = RM 21.00
4) 1kg = RM 26.00


Selain itu Ninie juga membuat Mini Popia Horlicks. Harganya sama seperti diatas yea...

Gambar Mini popia Horlicks semasa membuatnya,setelah digoreng & sesudah siap :


Arrow

Arrow

Arrow


*note : Penghantaran hanya akan dibuat pada hari RABU shj. Harga yang dinyatakan belum termasuk kos penghantaran

___________________________________________________________
http://www.ninieshop2u.blogspot.com
avatar
ninie
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 5
Age : 35
Registration date : 2008-08-03

View user profile http://www.ninieshop2u.blogspot.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum