MINI POPIA NINIE....mesti best punya...

Go down

MINI POPIA NINIE....mesti best punya... Empty MINI POPIA NINIE....mesti best punya...

Post by ninie on Tue Sep 09, 2008 6:41 am

Assalamualaikum W.B.T.... & Dengan Lafaz :



MINI POPIA NINIE....mesti best punya... 13-1


SELAMAT DATANG KE :
MINI POPIA NINIE....mesti best punya... Fae6b4c2740ac8719465fbd70f1457c2

MINI POPIA NINIE....mesti best punya... 650861jrvczbbzusTerima Kasih Kepada Anda Yang Sudi Singgah Dikedai Ninie Yang Tak Seberapa Ini...

MINI POPIA NINIE....mesti best punya... 650861jrvczbbzusSebarang tempahan atau pertanyaan bolehlah dibuat melalui salah satu dari cara berikut:

1. PM
2. YM : ninie5538
3. EMAIL : ninie5538@gmail.com
4. SMS, H/P : 019-9014808 / 012-9542882 (amat digalakkan utk respon dengan kadar segera)

MINI POPIA NINIE....mesti best punya... 650861jrvczbbzusCara Pembayaran :

MINI POPIA NINIE....mesti best punya... Mb2ulogoroh2
Nama : YANTI HARTINI BINTI SUPARNO
No. Akaun : 156141353245


MINI POPIA NINIE....mesti best punya... 650861jrvczbbzusSelepas membuat bayaran, sila emel kepada ninie5538@gmail.com / SMS kepada 019-9014808 @ 012-9542882 / PM butir-butir berikut :

1. Nama Anda
2. Nama Produk & Kuantiti
3. Nombor transaksi online banking (if transfer online)
4. Nombor transaksi yang dinyatakan di atas slip deposit
5. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit
6. Jenis bank (yang dimasukkan duit)
Arrow Anda juga boleh copy dan paste kan butir-butir resit online anda dan emailkan kepada ninie5538@gmail.com

***********************************************************************************************************************

MINI POPIA NINIE....mesti best punya... 650861jrvczbbzusNinie membuat mini popia secara sambilan aja...so bg yang order banyak tu give me a time to finished it. Ninie buat bila ada order aja.tambahan pula buat sendiri aja.takde pembantu pun...

MINI POPIA NINIE....mesti best punya... 650861jrvczbbzusKat bawah ni gambar mini popia sebelum dan sesudah digoreng


MINI POPIA NINIE....mesti best punya... Minipopia2-1 MINI POPIA NINIE....mesti best punya... Minipopia3-1

MINI POPIA NINIE....mesti best punya... 650861jrvczbbzusAntara inti Mini Popia Ikan Bilis Ninie :
1) Ikan Bilis Biasa (so x pedas sesuai sangat untuk kanak2)
2) Ikan Bilis Berlada Hitam (org putih cakap black pepper)
3) Ikan Bilis Bercili Kering (agak pedas sedikit_baru ada umph...)

MINI POPIA NINIE....mesti best punya... 650861jrvczbbzusBerminat? : Harganya :-
1) 250gm = RM 7.00
2) 500gm = RM 14.00
3) 750gm = RM 21.00
4) 1kg = RM 26.00


MINI POPIA NINIE....mesti best punya... 650861jrvczbbzusSelain itu Ninie juga membuat Mini Popia Horlicks. Harganya sama seperti diatas yea...

MINI POPIA NINIE....mesti best punya... 650861jrvczbbzusGambar Mini popia Horlicks semasa membuatnya,setelah digoreng & sesudah siap :


Arrow MINI POPIA NINIE....mesti best punya... Popiahorlikssebelum-1

Arrow MINI POPIA NINIE....mesti best punya... Popiahorliksgoreng-1

Arrow MINI POPIA NINIE....mesti best punya... Popiahorliks-1


MINI POPIA NINIE....mesti best punya... 650861jrvczbbzus*note : Penghantaran hanya akan dibuat pada hari RABU shj. Harga yang dinyatakan belum termasuk kos penghantaran

___________________________________________________________
http://www.ninieshop2u.blogspot.com
ninie
ninie
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 5
Age : 36
Registration date : 2008-08-03

View user profile http://www.ninieshop2u.blogspot.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum