Blaus. Kain Ela,Brooch, Berlian Tampal untuk hiasan baju..pendek kata macam2 ada..

View previous topic View next topic Go down

Blaus. Kain Ela,Brooch, Berlian Tampal untuk hiasan baju..pendek kata macam2 ada..

Post by mas on Mon Aug 18, 2008 3:00 pm




Pembayaran boleh dibuat ke akaun berikut:

Masturah Tunnur Mohamad Talib
CIMB Bank: 07041089976522
Maybank = 159012785360
H/p No: 012-4364622
Email : maszt_80@yahoo.com.my


sudi-sudikanlah memilih mana yang berkenan....ye



Contoh hiasan berlian tampal di lengan baju:








booking boleh dibuat terus ke PM @ direct ke 012-4364622 untuk fast feedback..:a01


Last edited by mas on Tue Aug 19, 2008 2:18 pm; edited 2 times in total

mas

Number of posts : 8
Age : 36
Registration date : 2008-08-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Blaus. Kain Ela,Brooch, Berlian Tampal untuk hiasan baju..pendek kata macam2 ada..

Post by mas on Mon Aug 18, 2008 3:12 pm



CindaiMas Collection Menawarkan Pilihan Kain yang cantik dan perkhidmatan Tailor online bagi sesiapa yang berminat untuk tempahan baju ready made.

Syarat Tempahan dan Pembayaran:

i) caj atau deposit RM10 dikenakan bagi setiap booking
ii) Tempoh booking adalah selama 3 hari sahaja
iii) deposit sebanyak RM30 akan dikenakan bagi yang berminat untuk tempahan baju ready made. Deposit diambil untuk proses tempahan.

Notes:
i)Untuk tempahan baju ready made sila nyatakan saiz, jenis tempahan dan kod kain.
ii)Tempahan baju akan mengambil masa seminggu untuk disiapkan.
iii)Kain @ baju hanya akan dihantar bila segala pembayaran telah dibuat.
iv) penghantaran dibuat melalui Pos laju dan caj yang dikenakan adalah sebanyak RM6 dan bergantung kepada berat barangan.


Sudi - Sudikanlah ye.....kalau ade yang berkenan boleh sambar satu ke dua ker!!!!!



Thai Silk Songket dan Thai Silk Sari RM35 je sepasang







[color:5863="Blue"]Kain kat Bawah Nih RM30 je sepasang









mas

Number of posts : 8
Age : 36
Registration date : 2008-08-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Blaus. Kain Ela,Brooch, Berlian Tampal untuk hiasan baju..pendek kata macam2 ada..

Post by mas on Mon Aug 18, 2008 3:18 pm



Assalamualaikum,

Selamat Datang dan Terima Kasih kerana sudi berkunjung ke teratak MasCollection...
Disini kami Menawarkan Pilihan product kesihatan DCL secara online bagi memudahkan proses pembelian. Lebih mudah dan jimat...tak perlu bazirkan petrol...



Sebarang pertanyaan lanjut @ kepada yang berminat menjadi ahli boleh terus PM @ sms 012-4364622

Syarat Tempahan dan Pembayaran:

Pembayaran boleh dibuat ke akaun berikut:

Masturah Tunnur Mohamad Talib
CIMB Bank: 07041089976522
Maybank = 159012785360
H/p No: 012-4364622
Email : maszt_80@yahoo.com.my



Sudi-sudikanlah melawati kedai ni ye....









Ade lagi nak masuk...tunggu tengah mengedit nih......Smile




Untuk Kaedah 5P nih kalau nak beli berasingan pun boleh...no problem...Wink




Kelebihan Produk D-Brain dan E-Brain secara terperinci:


i) D-Brain : mencerdaskan minda, menguatkan daya ingatan, menambahkan daya kreativiti dan tenaga mental, mengatasi masalah stress, merawat masalah saraf dan mental(takut, cemas, dan runsing), mengatasi masalah pertuturan/berjalan, membantu pertumbuhan prima, meningkatkan selera makan dan sistem imunisasi tubuh.

ii) E-Brain : mencerdaskan minda, menguatkan daya ingatan, menambahkan daya kreativiti dan tenaga mental, mengatasi masalah stress, mewujudkan ketenangan fikiran, merawat masalah saraf dan mental(takut, cemas, dan runsing), mengatasi masalah pertuturan/berjalan dan masalah telinga berbunyi, meningkatkan selera makan dan sistem imunisasi tubuhserta membantu mengurangkan "morning sickness" bagi orang mengandung.


Untuk keterangan lanjut mengenai produk boleh PM @ sms/call ke 012-4364622

TESTIMONI PENGGUNA:


1) Nama: Haryani Niozalib, 54 tahun.
Masalah : Kencing manis, Anemia, Gasterik, Bengkak Hati, Buah Pinggang, Limpa Paru-paru berkuman.

Produk: Bidadari, D-Bless, Amazing, Nigella dan Oxi-Pi D-lonik.

Lapan bulan dibawah perhatian khusus di Hospital Kuala Lumpur. Tiada selera makan dan hanya bergantung kepada susu sebangai pengalas perut. Alhamdulillah selepas menggunakan produk DCL, saya disahkan bebas dari segala penyakit tersebut.
Terima Kasih DCL.


2) Nama: Ahmad Hazril Mustaqim (my son)
Masalah : Sering menangis bila ke sekolah, Batuk, selsema,masalah pertuturan(cakap tak terus) dan hyperactive.

Produk: D-Brain.

Dalam masa 2 minggu penggunaan D-Brain, terdapat perubahan positif yang ketara. Tidak menangis lagi apabila ke sekolah dan tiada masalah kesihatan. Malah dia semakin cerdik dan petah berkata-kata.


3) Nama: Norliza Ahmad
Masalah : Asma dan Penat

Produk: Oxi-PI dan Amazing

semasa menziarahi adik saya di kajang, tiba-tiba saya susah bernafas dan kepenatan. Bapa saudara memberikan Oxi-PI dan Amazing.Tidak sampai 5 minit asma saya hilang...sungguh hebat..!! kini saya terus mengamalkannya.

mas

Number of posts : 8
Age : 36
Registration date : 2008-08-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Blaus. Kain Ela,Brooch, Berlian Tampal untuk hiasan baju..pendek kata macam2 ada..

Post by mas on Tue Aug 19, 2008 2:21 pm

jom tengok barang...macam macam ada... bounce bounce bounce

mas

Number of posts : 8
Age : 36
Registration date : 2008-08-15

View user profile

Back to top Go down

20% Off for each Fabric..jom rembat!!!!

Post by mas on Wed Aug 20, 2008 1:28 pm

jom beli kain....produk lain pun ade jugak...

mas

Number of posts : 8
Age : 36
Registration date : 2008-08-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Blaus. Kain Ela,Brooch, Berlian Tampal untuk hiasan baju..pendek kata macam2 ada..

Post by mas on Fri Aug 22, 2008 3:47 pm

jom hiasakan baju dengan berlian tampal.... Very Happy Very Happy Very Happy

ade design yang menarik menanti anda...jom beli... Arrow Arrow Arrow

mas

Number of posts : 8
Age : 36
Registration date : 2008-08-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Blaus. Kain Ela,Brooch, Berlian Tampal untuk hiasan baju..pendek kata macam2 ada..

Post by Sponsored content Today at 5:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum