cantik dan duit tambah hari ke hari

View previous topic View next topic Go down

cantik dan duit tambah hari ke hari

Post by ilarazali on Mon Aug 11, 2008 12:35 pm

salam kawan2...


ila nak story topik baru hari ini... Dengan keadaam ekonomi sekarang ini, pastinya duit kita memang tak cukup. banyak benda nak dibeli dengan duit kita yang terhad. tambahan plak dah dekat nak raya ni kan...lagi laa!! DUIT TU MACAM AIR LALU JE... HUHUHUHU!! So, ila nak ajak mana2 kawan yang mencari peluang membangun bersama ila. tak perlu ke sana sini merayu ajak orang join. cuma dok depan pc dan sedikit usaha insyaallah memang akan membantu... ! Ini memang cerita benar. Ila tak tipu coz ila sendiri dah lalui... Projek bisness ila ni boleh dijalankan secara part time of full time. Tak kisah laa secara online atau offline. Memang boleh masuk...


Oopsss... bisness ila mmg tak buat yg style labur duit; pastu tgu je. yang tu ila kurang setuje yek coz ada unsur2 gharar dalam pendapatan yang kita terima tu. Memang laa mudah tapi sebagai graduan UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA, ila memang dah dididik apa2 rezki yg kita buat perlu kita put effort ..tak banyak sikit laa.. Diharap anda faham apa yang ila nak sampaikan yek!!


Program yang ila nak perkenalkan ni, adalah progream i-usahawan...! Program i-usahawan adalah program yang dirangka untuk melahirkan lebih ramai usahawan dalam bidang network marketing dengan menggunakan kaedah INTERPOS dan konsep pemasaran UTFS. Oleh itu secara umumnya program i-usahawan adalah :

:: Small Office Home Office ( SOHO)

:: Online Web Confrence Setiap Rabu Malam

:: Smart Success System dan Coaching System

:: Latihan Keusahawanan dan " Internet Marketing"

:: Sokongan pembinaan perniagaan secara offline

:: Bisnes hingga ke Indonesia , Brunei , Filipina , dll

:: 24 Jenis produk berkualiti telah tersedia

:: Modal yang rendah , potensi pendapatan besar

:: Boleh mula segera guna online dan offline

:: Berbisnes bersama kumpulan saling membantu



KENAPA ILA BERANI MENCEBUR DIRI DALAM BISNESS NIH YEK?? :-

1)Anda boleh lakukan di mana sahaja , di rumah , sewaktu melancung dan di cyber cafe

2)Promosi berjalan selama 24 jam dengan teknik dan skill "internet marketing"

3)Peluang untuk mendapat bakal pelanggan dan prospek yang luas. Lebih 10 juta orang di Malaysia dan 18 juta orang di Indonesia adalah pelayar laman web

4)Anda dapat menyampaikan mesej perniagaan anda dengan JELAS kepada bakal pelanggan anda tanpa ada penolakan peribadi

5)Membina imej perniagaan anda dengan bergaya selaras dengan kemajuan teknologi maklumat

6)Tak perlu kesana-sini berjumpa bakal pelanggan anda , anda hanya boleh lakukan di depan monitor komputer sahaja

7)Ramai ahli rangkaian SMART Success Team telah berjaya mencapai pendapatan 4 dan 5 angka , dan mendapat pelanggan dari Malaysia , Brunei , Singapura dan Indonesia dengan menggunakan kaedah mencari prospek di internet

8)SST online team akan berkongsi pengalaman dengan anda dalam menjalankan perniagaan MLM secara online



TIDAK PERLU :

1. Modal Yang Besar
2. Tempat Menjalankan Bisniss
3. Pekerja
4. Kemahiran yang tinggi
5. Pengalaman
6. Risiko
7. Kesusahan



So, jika ada rakan2 yang terpanggil untuk mencuba alhamdulillah you're almost welcome!! Jika mana2 yang masih ragu2 boleh join ila di conference online setiap rabu malam... Insyaallah selepas itu, rakan2 akan faham apa yang ila nak katakan sebenarnya....(SILA SMS ILA DULU UNTUK MENDAPAT KATA LALUAN JOIN ONLINE HOT CONFERENCE...012-3982250)


HOW TO JOIN MEMBANGUN DAN MENAMBAH PENDAPATAN DENGAN ILA???

Untuk tak membebankan... ila open keahlian secara kutu. Dengan pembelian 4 kotak susu igg plus (yang terbukti bagus...tak caya tgk review dalam you tube...! kalau tak bagus takkan ramai yg dah senang dengan join program ni kannn...)!! Harganya rm 316. Jadi ila memrlukan 8 orang ahli per group. So bayarannya hanyalah rm40 je per person. Setiap org akan dapat merasa susu igG dengan cara yang tak membebankan. bagi yang teringin nak mendapatkan untung runcit yang lebih boleh laa mengambil kesempatan untuk menjualnya... TAPI BAGI ILA, DAH TRY IGG SEKALI MMG KITA AKAN CONSUME UNTUK SENDIRI... Bagi mak2 kita yang dah tua try.. insyaallah sakit2 lutut depa tu akan ilang...

So jika ada kawan2 yang nak try jom join!! jika tak faham.. boleh ym ila atau pm ATAU SMS. ila ni alwiz available waktu petang dan malam. pasal pagi2 tu ila mmg bz ngan projek nak jahit lagsir... hehehehe.....

okey repeat... 8 person per group... rm 40 sebulan.... TAK RUGI...MMG BERBALOI... KITA SIHAT..DUIT PUN MASUK...ILANG MASALAH.... FINANCIAL FREEDOM!!!

ilarazali
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 0
Age : 35
Registration date : 2008-08-04

View user profile http://www.ila.myniaga.net

Back to top Go down

Re: cantik dan duit tambah hari ke hari

Post by ilarazali on Mon Aug 11, 2008 12:45 pm

[img:fe28]http://allizaebiz.forumotion.com/[/img]
Apa Itu Kolostrum

Kolostrum ialah cecair pekat kekuning-kuningan yang dirembeskan oleh induk betina semasa 24 hingga ke 48 jam pertama selepas melahirkan anak.

Kolostrum adalah makanan pertama yang penting untuk bayi kerana ia membekalkan kebanyakkan nutrien pada kuantiti yang sesuai.

Laporan kajian menunjukkan bahawa manusia hanya menghasilkan sejumlah kecil kolostrum manakala lembu boleh menghasilkan sehingga 9 gelen kolostrum semasa 36 jam pertama selepas melahirkan anak. Oleh itu kolostrum lembu dipilih untuk di komersilkan bagi menghasilkan susu tepung kolstrum.


Faktor Imun

Kolostrum membantu menyokong dan menyelaraskan fungsi sistem imun.

Jenis-jenis faktor imun

1. IgG - Lactoferrin
2. IgM - Oligosaccharides
3. IgD - Lysozyme
4. IgE - Proline-Rich-Polypeptide (PRP)

Faktor Pertumbuhan

Menggalakkan pemulihan tulang, otot, saraf, dan rawan. Selain itu, ia juga membantu merangsangkan metabolisma lemak, mengekalkan keseimbangan paras gula dan lain-lain lagi.

Jenis-jenis faktor Pertumbuhan

1. Insulin Like growth factor (IgF 1&2)
2. Transforming growth factor (TGF A&B)
3. Platelet-derived growth factor (PdgF)
4. Epithelial growth factor (EgF)
5. Fibroblast growth factor (FgF)

- Vitamin dan Mineral
- Enzim
- Asid Amino


Keistimewaan Naco IgG-Plus

1. Di hasilkan daripada kolostrum yang tinggi kandungan IgG semulajadi.

2. Tidak mengandungi hormon, pestisid, dan antibiotik.

3. Rendah kandungan gula.

4. Diproses menggunakan teknologi tinggi dengan teknik semburan kering pada suhu rendah untuk mengekalkan bioaktiviti kolostrum.

5. Kemudahan ujian dan pembungkusan selaras dengan AS/NZ ISO 9001 dan ISO 14001.

6. Disahkan HALAL oleh JAKIM Malaysia dan N.Z Islamic (Halal).



Kebaikan NACO IgG-Plus

1. Meningkatkan fungsi sistem imun secara keseluruhan

2. Melawan bakteria, virus dan kulat.

3. Membantu proses pencernaan dan meningkatkan penyerapan nutrien.

4. Membantu memulihkan luka dan kecederaan.

5. Menambahkan tenaga

6. Membantu menyelaraskan paras gula

7. Membekalkan kalsium untuk tulang yang sihat


Kawalan Kualiti Naco IgG-Plus

1. Menggunakan peralatan dan teknologi yang canggih

2. Kawalan kualiti yang ketat

3. Susu di sejukkan dengan segera pada suhu 7 degree celcius.

4. Setiap hasil pengumpulan diuji.

5. Susu di perolehi daripada lembu yang memakan rumput semulajadi

6. Mendapat anugerah Super Excellent Brand 2006/2007



HARGA SEKOTAK RM 98
HARGA TRIAL PACK RM 25




ilarazali
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 0
Age : 35
Registration date : 2008-08-04

View user profile http://www.ila.myniaga.net

Back to top Go down

Re: cantik dan duit tambah hari ke hari

Post by ilarazali on Mon Aug 11, 2008 12:46 pm


ilarazali
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 0
Age : 35
Registration date : 2008-08-04

View user profile http://www.ila.myniaga.net

Back to top Go down

Re: cantik dan duit tambah hari ke hari

Post by Sponsored content Today at 5:48 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum