Kenapa dia menjadi pilihan anda

View previous topic View next topic Go down

Kenapa dia menjadi pilihan anda

Post by azah_ahmad on Sat Aug 02, 2008 7:34 pm

Haaaa kat sini boleh la share kenapa si dia menjadi pilihan hingga bergelar suami gitu.
Pasti ada ciri tertentu yang menyebabkan dia dipilih.

Citer la kat sini, kita share sama2 pasti ada yang menarik tu

azah_ahmad

Number of posts : 7
Age : 36
Registration date : 2008-07-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenapa dia menjadi pilihan anda

Post by ninie on Sun Aug 03, 2008 9:20 am

Kenapa dia jadi pilihanku?????? bounce

actually ninie kenal hsbd waktu study lagi. (guru sendiri, tapi x ngajo ninie. then bukan ninie ngorat dia tau....)... terpikat tang mana ye... dia ni jenis caring...penyayang gitu...serius pun ye juga....lawak, suka bergurau,x berkira...sabar.... masa bercinta dulu memain je. x sangka after spm dia serius nak kawin ngan ninie. kaget gitu.... itulah jodoh namany... sekarang anak pun dah 4...Rolling Eyes Very Happy Laughing

ninie
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 5
Age : 34
Registration date : 2008-08-03

View user profile http://www.ninieshop2u.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenapa dia menjadi pilihan anda

Post by afizaz93 on Tue Aug 05, 2008 10:28 am

ninie wrote:Kenapa dia jadi pilihanku?????? bounce

actually ninie kenal hsbd waktu study lagi. (guru sendiri, tapi x ngajo ninie. then bukan ninie ngorat dia tau....)... terpikat tang mana ye... dia ni jenis caring...penyayang gitu...serius pun ye juga....lawak, suka bergurau,x berkira...sabar.... masa bercinta dulu memain je. x sangka after spm dia serius nak kawin ngan ninie. kaget gitu.... itulah jodoh namany... sekarang anak pun dah 4...Rolling Eyes Very Happy Laughing

tu dia ninie.....padan la umoq muda dh ank 4...tahniah!!!! Laughing Anak sulung dh umoq brp??hehe...target nak anak brp org tuuuu?? Very Happy

afizaz93
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 15
Age : 47
Registration date : 2008-08-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenapa dia menjadi pilihan anda

Post by ninie on Wed Aug 06, 2008 11:06 pm

afizaz93 wrote:
ninie wrote:Kenapa dia jadi pilihanku?????? bounce

actually ninie kenal hsbd waktu study lagi. (guru sendiri, tapi x ngajo ninie. then bukan ninie ngorat dia tau....)... terpikat tang mana ye... dia ni jenis caring...penyayang gitu...serius pun ye juga....lawak, suka bergurau,x berkira...sabar.... masa bercinta dulu memain je. x sangka after spm dia serius nak kawin ngan ninie. kaget gitu.... itulah jodoh namany... sekarang anak pun dah 4...Rolling Eyes Very Happy Laughing

tu dia ninie.....padan la umoq muda dh ank 4...tahniah!!!! Laughing Anak sulung dh umoq brp??hehe...target nak anak brp org tuuuu?? Very Happy

anak sulung dh 6thn... yg second twin 1thn 5bln then dpt adik lak...1thn 4bln... nk tambah lagi dua je....(ramainya... baru meriah Laughing )

ninie
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 5
Age : 34
Registration date : 2008-08-03

View user profile http://www.ninieshop2u.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenapa dia menjadi pilihan anda

Post by suefynn on Tue Aug 12, 2008 5:12 pm

Ninie kisah kita samalah..tak jauh sgt beza..cuma sue masa belajar kat kampus..masa tu dia ngajar slalu aja lirik2 kat sue..kekdg bt sue rimas..tapi tak sangka benci tukar cinta.. Laughing

suefynn

Number of posts : 8
Age : 38
Registration date : 2008-08-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenapa dia menjadi pilihan anda

Post by Sponsored content Today at 5:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum