RUJUKAN 1

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:27 am

puanzila wrote:kawan kawan zila sume puji la gj.........kain kain tu chantekkkkkkkk


hehe Embarassed
Terima kasih ye atas sokongan puanzila tu.....GJ amat hargai.
Tiada yang lebih penting bagi GJ selain dari pembeli GJ puashati atau suka dengan kain yang GJ jual tu

Thanks again
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:27 am

faizadila84 wrote:[size=150]GJ...[/size]
hai kak...utk BT07 tu..dah habis byr...

dah transfer..

REKOD URUSAN:TRANSFER
JUMLAH:RM35.00
TARIKH:28/02/08
MASA:01:21PM
NO.ACC: 114187316686

alamat dila..cek PM ekksss...
TQ :mrgreen:

Salam dila
Ok noted abt the payment..total rm45 kan, hari tu dah byr booking rm10.
Thanks ye
GJ

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:32 am

Alliza Collection wrote:
norsh05 wrote:dah dapat kain tu...memang lawa & cun ...ehehehhe...saya beli ye!!!TQ


salam norsh05

Alhamdullillah dah dapat kain GA01 ye...wah lepas ni makin cun la ye... :wink:
ok GJ jual ye kain tu
Terima kasih
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:33 am

zuraida bt mahat wrote:salam..wan zu dah bankin rm100 kedalam maybank sebentar tadi untuk baki duit kain. ini detailnya:
REKOD URUSAN :DEPOSIT
JUMLAH TARIKH MASA
RM100.00 03/03/08 11.05AM
DARI KEPADA TEMPAT
OTHER A/C PARIT RAJA 1
NOMBOR AKAUN=114187316686
RM2=0 RM5=0 RM10=0
RM20=0RM50=2RM100=0
terima kasih.ini last payment kan.alamat penghantaran check pm.. Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:33 am

SUNSHINE wrote:GJ, jgn lupe ye. Sunshine pun nak SU51 tu kalau adae stok. Memang cantik... Embarassed

ok noted pasal SU51 tu
terima kasih
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:34 am

wawa7788 wrote:As'kum,
Kalau saya nak join kutu utk kain GA01A, masih boleh ke?


salam wawa
selamat datang ke GJ

kalau nak join kutu utk GA01A boleh....kebetulan stock GA01A dah dapat dah
check pm yer
Thanks
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:34 am

puanzila wrote:kain baru tak ada ker

salam puanzila

kain baru dah ada, dalam proses nak upload
GJ cuba secepat mungkin ye

Terima kasih
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:35 am

puanzila wrote:su51 chanteeekkkkkkkk


Aahh, memang cantik tapi apa nak buat dah tinggal sepasang jer... tu pun lepas dibelek2 baru ternampak SU51, terlepas pandang sebelum ni......hmm

Takpe GJ dah suruh supplier dapatkan jugak walau dari ceruk mana...dapat atau tak belakang kira, yang penting cari dulu....so kita tunggu jelah berita baiknya, harapnya begitulah ye

Terima kasih
GJ2

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:35 am

azmalinda wrote:Lawa2nya kain euro moda chiffon SU yg baru masuk ni.....tapi semua dah sold....nape masuk utk sepasang jer.....dpt tgk je la tak sempat nak beli...... Sad

salam azmalinda
Mengenai kain yang dah sold tu, GJ masih boleh dapatkan, azmalinda bagitau aje kain mana yang berkenan nanti GJ check ngan supplier.

cuma kes2 tertentu jer yang memang dah tak de stocknya GJ tak boleh buat apa2

Terima kasih

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:36 am

Zuehaini wrote:Salam GJ
Zue nak booking GA04 tu. Masih ada stok kan? GA07 tu ada stok lagi tak. Background colour dark chocolate ke dark purple? Zu tak berapa clear la bila tengok close up tu.

Thanks
Zue

Hi Zuehaini dear
Ok noted utk booking GA04 tu.
GA07 tu background colour adalah dark chocolate dan masih available
GJ dah suruh supplier reserve banyak sikit yang ni...tinggi permintaan Very Happy

so pm GJ ye kalau confirm nak GA01A dan GA07 tu.

Terima kasih
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:37 am

Zuehaini wrote:
Alliza Collection wrote:
Zuehaini wrote:Salam GJ
Zue nak booking GA04 tu. Masih ada stok kan? GA07 tu ada stok lagi tak. Background colour dark chocolate ke dark purple? Zu tak berapa clear la bila tengok close up tu.

Thanks
Zue

Hi Zuehaini dear
Ok noted utk booking GA04 tu.
GA07 tu background colour adalah dark chocolate dan masih available
GJ dah suruh supplier reserve banyak sikit yang ni...tinggi permintaan Very Happy

so pm GJ ye kalau confirm nak GA01A dan GA07 tu.


Hi GJ
Check PM ek.

Zue



Hi Zue
pm replied
check yer
tq
GJ Very Happy


Last edited by Alliza Collection on Thu Jul 31, 2008 12:05 pm; edited 1 time in total

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:38 am

Zuehaini wrote:
Alliza Collection wrote:Hi Zue
pm replied
check yer
tq
GJ Very Happy

Hi GJ
Zue dah transfer duit. Check PM ek.
Tq
Zue



salam zue
wahhh!! cepatnya Very Happy
GJ dah terima duit tu...tqvm dear
esok kain akan dihantar
thanks again
GJ Very Happy


Last edited by Alliza Collection on Thu Jul 31, 2008 12:05 pm; edited 1 time in total

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:38 am

lilicea wrote:Dear GJ
baki Bayaran utk kain JSB02 & JKSC03
Transfer date / time : 4/3/08 10.26pm
Amt : RM75.00
To acct : 114187316686
Fr : Lilicea

TQ & pls refer pm kay!


ok Noted
Thanks for ur payment
Kain akan dipos ASAP
thanks again
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:49 am

faizadila84 wrote:haiii GJ..
just to inform..my BT07 just arrived at my office desk this afternoon..
so sweet n soft looks..the blue color is nice..i like it vvery much!
thankss Very Happy

Hi faizadila84
wahhhh!! I'm glad to hear you like BT07 very much Very Happy and don't forget to buy more in the future yaa :mrgreen: Very Happy
GJ jual ye
Thanks
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:49 am

NINAS wrote:hi.. gulatis jakel..

Nak tanya price kain
SU56
GA07
GAA01
GAA02
brapa bole kasi..



Ni Buat GJ bertambah sayang kat NINAS ni....customer utama GJ ni :wink: Very Happy

wokeyyyyyy check pm nanti yer
Terima Kasih
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:50 am

zuraida bt mahat wrote:salam... Laughing hai wan...nak tanya status kain zu, dah pos kelum ek?..xsampai lagi nie.. Rolling Eyes wan nak tanya kain washable korean silk kod GAO5 atau GAOIA ada stok lagi ke?cam minat je.. :mrgreen: tq


salam zu
kain dah dipos pada5/3, hari ni patutnya terima
Ni tracking no ye : EN 069541703 MY

GA05 dan GA01A tu kat tangan GJ dah habis....GJ akan tanya supplier kalau confirm zu nak...apa2 pm GJ k

Thanks
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:50 am

azuwa83 wrote:hai....
nak tanya kain SU 50 tu ada lagi tak?


salam azuwa83

kain SU50 tu ada lagi..kalau confrim nak pm GJ ye
thanks
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:51 am

zuraida bt mahat wrote:
Alliza Collection wrote:
zuraida bt mahat wrote:salam... Laughing hai wan...nak tanya status kain zu, dah pos kelum ek?..xsampai lagi nie.. Rolling Eyes wan nak tanya kain washable korean silk kod GAO5 atau GAOIA ada stok lagi ke?cam minat je.. :mrgreen: tq


salam zu
kain dah dipos pada5/3, hari ni patutnya terima
Ni tracking no ye : EN 069541703 MY

GA05 dan GA01A tu kat tangan GJ dah habis....GJ akan tanya supplier kalau confirm zu nak...apa2 pm GJ k

Thanks
GJ Very Happy


wan..kain dah sampai sebentar tadi.. Laughing cantiknya...terima kasih..nanti wan tanya supplier ek pasal kain ni.tq :mrgreen:


Gj pun happy kalau Zu suka ngan kain yang dibeli tu.....ok GJ jual ye

GJ baru je call supplier pasal kain GA05 dan GA01A tu, dia akan cuba usahakan..apa2 nanti GJ inform Zu semula ye....harap2 ada lagi la

terima kasih ye Zu
GJ Very Happy


Last edited by Alliza Collection on Thu Jul 31, 2008 12:06 pm; edited 2 times in total

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:51 am

mamaayman wrote:kak,

kutu x de bukak lg ker?
minat la kain SU48 tu... Laughing Laughing


salam mamaayman
kutu masih dibuka ...noted pasal kutu kain SU48...boleh GJ reserve awal2, al maklum kekadang tak boleh dijangka kat supplier ada stok atau tak...SU48 ni nasib baik Gj dah ambil beberapa helai awal2 Very Happy

Terima kasih ye
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Sponsored content Today at 5:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum