RUJUKAN 1

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:42 am

elskerdeg wrote:salam liza, kain2 dah sampai .. mmg puas ati .. kaler kebnykn nyer lebih lawa live dr view kat sini .. ada tuh nampak eksklusif cam x padan lak ngan harga .. eg. yg cinderella berbatu tuh .. tapi jgn mark up lak pasni hehehe .. main2 jer yea liza :wink: Twisted Evil Twisted Evil

seriously tho, mmg berbaloi .. klu yg harga sederhana pun cunz camni akak leh imagine camner yg GA tuh .. tk bebyk .. akak beli yea .. pasni nak skodeng a few more kottt :wink: :mrgreen: :mrgreen:

new collection bila yer?


Hi k.els
Sorry lewat reply...baru masuk kedai

Terima kasih tak terhingga atas compliment utk kain yang dibeli di GJ ye...ni nak kena bagi diskaun baik punya :wink:
Rasa bertambah bersemangat nak cari kain2 yang cantik2 dan berkualiti dengan harga yang berpatutan utk semua :wink: ....

yang penting pembeli GJ puashati dan seronok dengan kain yang bakal dibeli nanti maupun yang dah dibeli Very Happy

Dan saya jual kain tu ye k.els

Terima kasih Very Happy


Last edited by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:49 am; edited 1 time in total

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:48 am

lilicea wrote:Dear Gulatis_jakel
Bayaran utk booking kain JSB02 & JKSC03

Transfer date/time : 12/2/08 1.22pm
To Acct : 114187316686
From : Lilicea
Amt : RM 50.00

Pls refer pm....TQ!


Noted...tqvm dear

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:49 am

elskerdeg wrote:salam liza, kain2 dah sampai .. mmg puas ati .. kaler kebnykn nyer lebih lawa live dr view kat sini .. ada tuh nampak eksklusif cam x padan lak ngan harga .. eg. yg cinderella berbatu tuh .. tapi jgn mark up lak pasni hehehe .. main2 jer yea liza :wink: Twisted Evil Twisted Evil

seriously tho, mmg berbaloi .. klu yg harga sederhana pun cunz camni akak leh imagine camner yg GA tuh .. tk bebyk .. akak beli yea .. pasni nak skodeng a few more kottt :wink: :mrgreen: :mrgreen:

new collection bila yer?


skodeng jgn tak skodengggggggggg Gj setia menunggu punyaaaaaaaa :mrgreen: Very Happy

new collection dah ada tapi tak sempat snap gambarnya lai.....saya cuba malam ni ye........tunggu

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:50 am

dearshoppe wrote:Hi Sis Very Happy

Wah cantik- cantik nya! Laughing

Harga pun amat berbaloi dan teramatla murah banget.. Rolling Eyes

Rambang mata .. makin bulat mata nie..dah la pakai contact lens yg membesarkan dan membulatkan mata Shocked Laughing


heheeeeeee

Jom la skodeng sepasang dua supaya balance dengan mata besar dan bulat tu..........bila pakai baju dari kain GJ bertambah-tambah anggun gitu

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:50 am

Zuehaini wrote:JKB08 dan JKB09 tu ada stok lagi tak?


Hi Zuehaini Selamat Tengahari dan Selamat Datang ke GJ

JKB08 tu ada lagi cuma JKB09 tu dah takde....confirm kalau jadi saya reserve utk Zuehaini

tq Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:50 am

Dida wrote:kain mak udah sampai....mak beli ya.........

huhhuuh cantik2.....


yg benar....

bakal kastemer tetap..... Very Happy Very Happy Very Happy

Hi Dida

wahhh dah terima kain nya...alhamdulillah
Terima kasih ye kerana beli dan suka kain GJ

kastemer tetap!!! sudah baik ni...nanti ada diskaun baik gak :wink:

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:52 am

[quote="faizadila84"]
Alliza Collection wrote:[size=200]CORAK BATIK[/size]

[size=150]Harga : RM40[/size]

[size=150]BT01[/size]................................[size=150]BT02 [/size]


[size=150]BT03[/size]................................[size=150]BT04[/size]



ALL ITEMS SOLD


BT 01 tu ader lg tak???ader repeat oder ker?? nk laaaa..cantekkk!

Salam faizadila84

BT01 tu dah tak de stok la....so nak repert order pun tak boleh
yang tinggal hanya BT04....cantik gak tu, lain dari yang lain Very Happy


Last edited by Alliza Collection on Thu Jul 31, 2008 12:06 pm; edited 1 time in total

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:53 am

anahus wrote:
faizadila84 wrote:
gulatis_jakel wrote:[size=200]CORAK BATIK[/size]

[size=150]Harga : RM40[/size]

[size=150]BT01[/size]................................[size=150]BT02 [/size]


[size=150]BT03[/size]................................[size=150]BT04[/size]



[size=150]ALL ITEMS SOLD[/size]




BT 01 tu ader lg tak???ader repeat oder ker?? nk laaaa..cantekkk!


sy pon nk juga...boleh booked lagi ker???



BT01 dah tak de dear...yang baru tak berkenan ke BT05~BT08 tu...cantik gak :wink:

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:53 am

Alliza Collection wrote:
elskerdeg wrote:tokey, ada yg baru x 2day? Very Happy Very Happy


salam k.els

ada yang baru kat atas tu...jemput tengok..kot2 ada yang berkenan

terima kasih

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:54 am

azia wrote:akum..saya nak book BT05, BT06 dan BT07 boleh.??...mcmaner....satu lagi kalau saya nak jadik pengedar kain mcmaner??saya ada kat perak.



nak bayar ni..mcmaner nak confirm book yang kat atas tuh


salam
Selamat datang ke GJ

BT05 dan BT06 aje yang ada....kalau jadi pls confirm dgn segera...sbb ramai yang bertanya

tq Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:56 am

ilahazin_242 wrote:GJ ... BT07 ada lagi ke ? Smile

check pm ye Smile


pm replied
tq

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:56 am

teen wrote:Hi GJ,

minat dgn AB12 la.. kalau ada lagi teen nak book ya. TQ!

Hi Teen
Sorry dear AB12 adan AB08 tu just been booked by someone...u terlewat sikit jer...tengok yang lain ye
tq

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:57 am

teen wrote:
Alliza Collection wrote:
teen wrote:Hi GJ,

minat dgn AB12 la.. kalau ada lagi teen nak book ya. TQ!

Hi Teen
Sorry dear AB12 adan AB08 tu just been booked by someone...u terlewat sikit jer...tengok yang lain ye
tq

ishh..ish.. cepatnyer dah ada org booked.. kalau reorder x leh ke?..

Susah nak janji sbb kain my supplier ni cepat out of stock.....selalu design baru jer masuk
yang lain teen tak berkenan ker...AB range yang lain tu semua design terkini


Last edited by Alliza Collection on Thu Jul 31, 2008 12:06 pm; edited 1 time in total

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:57 am

azia wrote:saya dah bank in duit 50.00 untuk book yang BT05 ngn BT06 baru jer jap tadi..tlg check


ok noted azia...saya dah terima payment tu

Terima kasih ye.

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:58 am

faizadila84 wrote:kak.....dila dah msukkn duit booking utk baju itewwww... :wink:
for the BT07...jgn lupa...reserve for me.. :mrgreen:


hi faizadila

Kain itu sudah di reserve kan khas utk dila....tunggu masa utk dihantar ajer Very Happy

tq

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:58 am

ann9027 wrote:Wooww menarik nyer kat sini..mcm2 ader.. Very Happy


Hi ann,
Terima kasih krn singgah kat sini...segan kita kat tokei besar dan berpengalaman ni Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:59 am

mira_05 wrote:sabar je tengok kain2 kat sini.......tp semua yg minat dah kena beli ngan org....takde koleksi baru lagi ke?....camna nak join kutu yer?


Salam mira

Selamat datang ke GJ
Kain yang mana mira minat...walaupun dah status SOLD, mira boleh request...saya akan cuba usahakan kecuali yang memang dah tak ada stocknya.

Stock kain terkini baru je upload kat atas tu...material sifon dari Euro Moda gitu....design terkini, english design and classic dan lain dari yang lain gitu....ekslusip lagi...banyak permintaan terhadap design kain tu mengikut kata SO nya.

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 8:59 am

puanzila wrote:dapat tak pm zila...nak su39



Salam puanzila
Noted....pm replied
Terima kasih ye

GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:00 am

ariasatinah wrote:akuk baru je register WM ni bila tengok kain2 kat sini cun2
huhhhhhh tak leh tahan dibuatnya Evil or Very Mad

kenapa laaaaaa mak ketinggalan keretapi....baru jumpa WM ni
sekarang tak payah la mak susah lagi cari kain, senang hidup mak la wehhhhh

mak nak tanya pasal SU34 dan SU37, masih available kan?
kalau ok mak nak kain tu conpem jadi
guana nak booking?


Hi ariasatinah
selamat datang ke GJ

takpe masih tak terlewat utk beli kain kat WM ni...banyak pilihan tak payah susah2 lagi
mengenai SU34 dan SU37 masih ada...kalau confirm nak bagitau yer

Terima kasih

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:00 am

mamacheries wrote:
gulatis_jakel wrote:HI mama

pasal B08 dan BT12 tu utk 4.5m...saya kena check ngan supplier dulu, next week saya info mama boleh tak?

tq

K, ada news bg tau ye


wokei mama nanti saya bagi tau k
terima kasih

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:01 am

azia wrote:nak book JC06 ada lagi?


salam azia


Terima kasih krn singgah di Gj
JC06 ada lagi...saya simpan untuk azia ye

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:01 am

puanzila wrote:cek pm tokeyyy


salam puanzila

pm dah replied...nanti check pm yer

Thanks
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:01 am

azmalinda wrote:JKB06 hingga JKB09 tu kainnya jenis mcm mana yer.....?


Salam dan selamat datang ke GJ

JKB06 dan JKB09....kainnya printed jacquard atau dikenali 100% Washable Korean Silk.
Cuma peratus kandungan suteranya kurang berbanding dengan kain yang berharga Rm155 dan Rm120 atau Rm125 tu. Tapi kainnya tetap halus dan beralun gitu dan tidak pecah.

Kalau jadi bagitau ye

Terima kasih
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:01 am

KIUTMIUT wrote:Cool Cool Cool

tumpang lalu jer yang ku mampu.....waduh Rolling Eyes

Hi KIUTMIUT

Tumpang lalu dan tengok apa yang patut pun takpe.....mana tau lain kali bertukar dari tumpang lalu kepada tumpang beli :mrgreen: Very Happy

Terima kasih
GJ Very Happy

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Alliza Collection on Tue Jul 22, 2008 9:02 am

KIUTMIUT wrote:
Alliza Collection wrote:
KIUTMIUT wrote:Cool Cool Cool

tumpang lalu jer yang ku mampu.....waduh Rolling Eyes

Hi KIUTMIUT

Tumpang lalu dan tengok apa yang patut pun takpe.....mana tau lain kali bertukar dari tumpang lalu kepada tumpang beli :mrgreen: Very Happy

Terima kasih
GJ Very Happy


iyolah mungkin next time ku mampu tumpang beli, berkenan ngan SU31 dan SU37 tu
cepat huh gaji
kalau nak booking berapa GJ



KIUTMIUT ckecked pm pls, tq


Last edited by Alliza Collection on Thu Jul 31, 2008 12:07 pm; edited 1 time in total

Alliza Collection
Peniaga
Peniaga

Number of posts : 271
Age : 46
Registration date : 2008-07-16

View user profile http://allizacollection.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RUJUKAN 1

Post by Sponsored content Today at 5:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum